Összehasonlítás
Fizetési megoldások
Termékajánló

Tanúsítvány
SSL Certificate
Műszaki Blog
2015.03.12 15:18

Hogyan válasszunk orvosi tápegységet?

Az orvosi berendezéseket működtető tápegységek kiválasztása nagy körültekintést igénylő feladat. Ön tudja, milyen szempontokat kell figyelembe venni ahhoz, hogy a legmegfelelőbb tápegységet válassza?

Ahogyan minden egyéb elektromos berendezésnél, úgy ebben az esetben kiemelt szerepet kap a páciens, és természetesen a berendezés kezelőjének a biztonsága. Az ipari használatra szánt berendezéseket soha nem szabad orvosi berendezésekbe beépíteni, mert a két típus érzékenysége teljesen különböző. Figyelni kell a szivárgó áram veszélyére is, hiszen a betegek szervezete sokkal érzékenyebb, és az állapotukat súlyosbíthatja egy nem rendeltetésszerűen használt eszköz

Szintén létfontosságú a tápegységek biztonságos használata szempontjából a megbízható szigetelés. Ennek sikere attól is függ, mekkora a távolság a vezetőrészek, és az alkatrészek között. Az orvosi tápegységek esetében a kettős, vagy megerősített szigetelés az ideális, melynek megbízhatóságát átütési szilárdság vizsgálattal szokás ellenőrizni.

Amennyiben csakis kiváló minőségű orvosi tápegységet szeretne vásárolni, forduljon hozzánk bizalommal és kérje segítségünket a választásban!